Páginas

lunes, 26 de mayo de 2014

SER FELIÇ


lamenteesmaravillosa.com/sesenta-y-cinco-motivos-para-ser-feliz



Es important adonar-nos de les coses que de veritat tenen valor.Per mi no ho són les coses materials, sinó les que no es poden tocar.Si tenim un mínim de cobert de les necesitats bàsiques , com el menjar i el dormir, podem ser més solidaris amb qui no ho té.Podem ser solidaris de moltes maneres: ajudant a un veí, donar pertinençes de menjar i roba a la parròquia, enrecordar-nos d´aquell amic que no té feina i pensar en ell si trobem una feina que li escau.Crec que l´home està fet per viure amb companyia, per compartir tot el què tenim.
Sovint de vegades en equivoquem jutjant una persona i potser no sabem totes les seves circunstàncies de la seva vida.No coneixem el perquè una persona de vegades actúa d´una determinada manera i jutgem.
Crec en els valors de l´evangeli, i si tothom actués de bona fe, sovint les accions solidàries ens portarien a una societat més justa.
En aquest moment de crisis actual, està clar que el model del capital ja no es vàlid.El què si es vàlid es un sistema social d´ajudar-se els uns als altres i ser solidaris.
Per ser feliç cal valorar les petites coses, viure la vida de manera plena, saber trobar els nostres límits i saber demanar perdó quant fem mal a algú.També si ens hem equibocat, cal saber demanar perdó .
Cal cuidar la família, els amics, la salut i saber-se donar als altres de manera desinteressada.
En la meva professió per mi prima per sobre tot el benestar del nen que tracto i si cal derivar-lo a un altre especialista, faig aquesta opció .
Aprofito aquest final de maig del 2014 per acomiadar-me de tots i desitjar-los un bon estiu, sobretot als més petits.
Una abraçada
Marta Morera
Pedagoga i Logopeda